Water en gas aansluitingen

Installatiebedrijf van Oostende verzorgt ook al uw werzaamheden op het gebied van gas en water. De installateurs kunnen met geavanceerd meetmateriaal en grondige vakkennis controleren of uw gasleidingen veilig zijn en er geen risico aanwezig is op gaslekken.

Evenzo kunnen de installateurs controleren of er in uw waterleiding geen scheuren en lekkages zitten en verhelpen uw problemen indien uw waterleiding is bevroren.

Naast het meten en verhelpen van problemen met uw gas- en waterleidingen, leggen wij ook compleet nieuwe gas- en waterinstallaties aan. Dit gebeurt zeer nauwkeurig volgens de nieuwste voorschriften en richtlijnen. Bijvoorbeeld bij de uitbouw van een nieuwe keuken. Dan zal de installatie van gas en water volledig in overeenstemming moeten zijn met het ontwerp van de keuken en zullen er diverse leidingen moeten worden verlegd.

Voor wat betreft de werkzaamheden omtrent gasinstallaties, verzorgt installatiebedrijf van Oostende naast het plaatsen van nieuwe systemen ook de levering, het monteren en installeren van gastoestellen, het monteren, verleggen en verplaatsen van gaskranen en het afpersen van gasleidingen die niet meer worden gebruikt.